Akce

DOVOLENÁ S JÓGOU NA MALEDIVÁCH - nezávazné přihlášky na léto 2024 | datum konání 11.8.2023

Maledivy s jógou ~ relax pro tělo, harmonie pro duši 

   
Zveme vás zase příští rok 2024 od 9.8 do 18.8.2024 (orientační termín) na jógovou dovolenou do maledivského ráje na tropickém ostrově Thulusdhoo a Maahlos, 
kde se na všechny strany rozprostírá sluncem zalitá modrá obloha a azurové moře. 

 

Pro milovníky nejen jógy, ale i surfování a šnorchlovaní, kteří ocení vynikající zdravou stravu a nezapomenutelné chvíle.

Jóga a výlety lodí za neuvěřitelným šnorchlováním v korálové zahradě mají za cíl potěšit vás tím nejlepším, co může tento ráj nabídnout. 

Jóga na Maledivách

daleko od rušného západního rytmu života, vám pomůže  znovu propojit mysl a tělo.Tento jógový retreat je přizpůsoben také pro milovníky vodních sportů. Surfování, šnorchlování, výlet lodí... Maledivy a jejich průzračně teplá voda vás nemohou zklamat. Nezáleží na vašem věku, zkušenostech ani úrovni kondice. Program je vhodný pro všechny od začátečníků až po pokročilé.

Co vás čeká?  

Nezapomenutelná dovolená s jógou, pro začátečníky i zkušené praktikující jogíny.

Jógový program zahrnuje tradiční Hatha jógu i dynamickou Vinyasa jógu , tantru, meditační, relaxační a dechové techniky formou uchopitelnou pro moderního člověka.

Jógová praxe každé ráno před snídaní. Odpolední program bude více relaxační, pomalejší Hatha joga flow, dechové a relaxační techniky, meditace. 


Ostrov Thulusdhoo :

je místně obydlený ostrov vzdálený 23 km od mezinárodního letiště Male.Ostrov je známý především díky vlastnímu surfařskému zlomu Cokes (známému také jako Randhaa break). Ostrov se však neomezuje pouze na surfaře, ale nabízí celou řadu úžasných výletů a exkurzí. Každý si tu najde něco pro sebe. Od šnorchlování, rybaření, potápění až po vodní sporty. Ostrov Thulusdhoo nabízí nádhernou pláž v bikinách s přímým přístupem ke šnorchlování z bílých písečných břehů ostrova. Hosté mají každý den potěšení vychutnat si východ i západ slunce. Na ostrově Thulusdhoo se nachází řada místních kaváren, které nabízejí výběr pokrmů maledivské, asijské a západní kuchyně.

 

Na ostrově Thulusdhoo se nachází nádherný útes, který je domovem velké rozmanitosti korálů a mořského života, včetně pestrobarevných druhů ryb žijících na útesech, mořských želv, mant, delfínů a dalších. V okolí se nachází také řada dalších míst pro šnorchlování, korálové zahrady a místa pro potápění.

 

Místní obyvatelé ostrova jsou vřelí a přívětiví a své domy a dveře natírají pestrými barvami. Cesty jsou nezpevněné a písčité a vzhledem k tomu, že na ostrově je omezen provoz vozidel, nebezpečí dopravní nehody hrozí jen zřídka, takže návštěvníci mohou bez obav prozkoumávat ostrov pěšky i na kole.

 
   

Ubytování: 

Bude upřesněno 

 

Jídlo: 

Jídla jsou připravována čerstvě na objednávku.

Mezi druhy snídaní patří palačinka, ovesná kaše, vajíčko na toastu, smoothie bowl a neměli byste vynechat "Mas Huni" (tuňákový kokosový salát s domácím chlebem)

K večeři si můžete vybrat z misek poke, různých druhů salátů, ryb na grilu, smažené rýže/nudlí a vynikajících ostrovních kari.

 

Na ostrově je několik výborných restaurací a ceny jsou velmi příznivé. Doporučujeme proto využít i této možnosti a rádi vám s výběrem poradíme ;)

 

    

Šnorchlování 

Díky modrým lagunám a tyrkysovým vodám kolem všech maledivských ostrovů k nejlepším na světě. Hřejivé slunce vám ve vodě zajistí pohodlí a jasná obloha doplní krásnou krajinu. Na Maledivách je bohatý podmořský život a spousta rostlin a živočichů na většině domácích útesů. Při šnorchlování v okolí ostrova Thulusdhoo budete moci spatřit želvy, murény, malé miniaturní žraloky a chobotnice, které se s vámi budou chtít vyfotit.

 

   

Surfování

Thulusdhoo nabízí pobyt na skutečných Maledivách, kde najdete prvotřídní surfařskou pláž v podobě Cokes a nespočet dalších surfařských míst, kam se dostanete krátkou plavbou lodí. 

 

Co vám tato dovolená přinese?

✔️ Lekce jógy na zahradě nebo na pláži při východu či západu slunce.

✔️Klid a ticho pro mysl, osvěžující energie pro tělo.

✔️ Stačí si jen užívat, nechat se opečovávat a vychutnat si skvělé jídlo, slunce a moře.

✔️ Ideální místo, kde se můžete odpočinout a užívat si krásy přírody

✔️ Všechny druhy vodních aktivit a sportů dle libosti

 

ORIENTAČNÍ CENA ZA 10-12 denní: cca 25.000 Kč (bez letenky při ubytování v dvoulůžkovém pokoji)

Nezávazné přihlášky: Jógová dovolená na MALEDIVÁCH

 

CENA ZAHRNUJE: 

✔️ubytování na 10-12 nocí, se snídaní 

✔️1x večeře / 1 x barbecue (možné dokoupit polopenzi 10USD/večeře)

✔️2 x půldenní výlet šnorchlování:

✔️s oceánskými želvami na želvím útesu 

✔️s rejnoky a žraloky černoploutvými 

✔️transfery rychlolodí letiště Male-ostrov-letiště Male (transfer rychlolodí z letiště cca 35 min / 1 cesta), 

✔️1-2 x denně lekce jógy (v den příletu, odletu a v den celodenního výletu jóga není), v den půldenního výletu pouze jedna lekce 

 

CENA NEZAHRNUJE: 

* zpáteční letenku Praha/Vídeň - Male - Praha/Vídeň (cena zpáteční letenky cca 20 tis. / osoba dle letecké společnosti), v případě zájmu vám letenky zajistíme, možnost letět se skupinou dohromady)

* Doplatek za polopenzi 10 USD/ večeře 

 

EXKURZE k dokoupení

•All incusive denní výlet na resort 140 USD /  3000 KC 

V ceně doprava 9,30 – 18,00 , veškeré jidlo a pití včetně alkoholu, bazén , pláž , posilovna , k dispozici celý ostrov

•Výlet při západu slunce na delfiny 30 USD / 650 kc 

•Šnorchlovaní se žraloky fouskatými 55USD / 1200 kc 

•Šnorchlovaní na koralovem utesu 30 USD / 650 kc (Šnorchlovací vybavení je vždy v ceně, brýle, maska i ploutve , podvodní fotografie)

Lekce kreslení mandal 50 USD / 1000 Kč

Kontakt & info

Zuzana Kojan Viznarová

jogazuza@seznam.cz

+420 774 371 799

Sledujte nás:

Fakturační údaje

Zuzana Viznarová

Velká Dlážka 1232/16

75002 Přerov

IČ: 02840316

Fio banka:

2300798826/2010