Kontakt

Adresa studia Sangha

Sangha

nám. T. G. Masaryka 225/14, Město, 750 02 Přerov

(Mapy Google)



Lektorky


Marie Bortlová

724 434 404

BortlovaM@seznam.cz

Adéla Micková

608 777 383

yamaha.prerov@gmail.com

Hostující Lektorky


Vendula Přikrylová

Nějaký čas zpět byste ve mě našli nadšenou lektorku angličtiny a majitelku jazykové školy, zamilovanou až po uši do své profese. I přes velké zapálení a lásku k učení studentů přišel pád. Vyhoření. Termín čím dál častěji skloňovaný v dnešní rychlé a zahlcující době.


Zkušenost, která mi vzala nejen původně naprosto jasný životní směr, ale také chuť, sílu a energii radovat se ze života. Zkušenost, která mi nejen přinesla pochopení, ale nechala mě si na vlastní kůži zažít, že naše energie je vyčerpatelná a tak jako telefon skutečně potřebujeme nabíjet i sebe. A to fyzicky, psychicky i mentálně. Zkušenost, která mě donutila hledat způsoby, jak se znovu nastartovat, zapálit a zamilovat do každodenního života.

Řešení mi přinesla kombinace živé přírodní buněčné stravy, změna myšlení a energetická neuropsychologie PSYCH-K®, jejíž semináře jsem 5 let tlumočila, prošla výcvikem a stala se facilitátorkou.


Dnes jako akreditovaná Mindset®, Vitality a Wellbeing koučka vedu lidi k tomu, aby převzali kontrolu nad svým životem, včas investovali do svého těla a vědomě pracovali na dobrém pocitu ze sebe a svého života. Pro posílení fyzického zdraví a psychické odolnosti jim pomáhám integrovat biohacking návyky, které nejen omlazují, poskytují hormonální rovnováhu, ale celkově vedou k delšímu životu ve zdraví, optimismu a vitalitě. Prostřednictvím PSYCH-K® práce s hemisférami odbouráme stres, přenastavíme myšlení, učíme se, jak zpomalit, nespěchat a přeladit svou mysl na skutečnou radost a pocit naplnění. Chcete taky omladit, nespěchat a žít dříve než zestárnete?


Kontakt & info

Zuzana Kojan Viznarová

jogazuza@seznam.cz

+420 774 371 799

Sledujte nás:

Fakturační údaje

Zuzana Viznarová

Velká Dlážka 1232/16

75002 Přerov

IČ: 02840316

Fio banka:

2300798826/2010