Kontakt

Adresa studia Sangha

Sangha

nám. T. G. Masaryka 225/14, Město, 750 02 Přerov

(Mapy Google)



Lektorky


Marie Bortlová

724 434 404

BortlovaM@seznam.cz

Adéla Micková

608 777 383

yamaha.prerov@gmail.com

Hostující Lektorky


Petr Ševčík

Cvičení

Pohyb, tělocvik byl mou radostí od dětství. V jedenácti letech jsem se začal věnovat bojovým uměním, zejména Wu-shu, tai-či a později Aikidu. Díky nim jsem se seznámil už ve třinácti letech s Hatha jógou a od té doby je součástí mého života.

Považuji se hlavně za samouka, přestože mě ovlivnilo mnoho učitelů. Na mé cestě jógou to byl především Dalibor Štědroňský. Pod jeho vedením jsem si prohloubil znalosti Ashtanga Vinyasa jógy, která je hlavní součástí mé praxe.

Před deseti lety jsem se začal věnovat masážím a otevřel si své studio. Po dalších dvou letech jsem si rozšířil kvalifikaci a začal účit jógu, která se postupně stala hlavní náplní mé práce. Ve svých lekcích se snažím prostřednictvím důkladných průpravných cvičení dosáhnout toho, aby se praxe Ashtanga Vinyasa jógy stala radostí z pohybu. Díky sdílení mé praxe s ostatními je jóga hlavním nástrojem k mému seberozvoji a seberealizaci.

Masáže, a to především thajsko - jógová, mi pomohla objevit kouzlo partnerské jógy, která kombinuje klasické jógové asány a práci s tělem partnera převzatou z thajské masáže. Plně jsem se partnerské józe začal věnovat s kolegyní a přítelkyní Zuzkou Viznarovou, se kterou jsme postupně vyzkoušeli i acro jogu a terapeutické létání a toto neobvyklé akrobaticko jógové cvičení, které rozvíjí sílu, pružnost, pomáhá překonávat strach a budovat vzájemnou důvěru se pro nás stalo ze začátku velkou výzvou a postupně také společnou láskou a obohatilo tak naši jógovou praxi. Se Zuzkou jsme proto začali pořádat společné workshopy zaměřené především na partnerskou jógu ve spojení s acro yogou a thajskou masáží.

Kontakt & info

Zuzana Kojan Viznarová

jogazuza@seznam.cz

+420 774 371 799

Sledujte nás:

Fakturační údaje

Zuzana Viznarová

Velká Dlážka 1232/16

75002 Přerov

IČ: 02840316

Fio banka:

2300798826/2010